Skandaali: Super Bowlin kansallislaulu playbackina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista ja amerikkalaisten ylpeydenaihe Super Bowl kisattiin mutama päivä sitten. Pelin kaapelilähetyksen katkaissut pornovideo ei ollut urheiluspektaakkelin ainoa kohua aiheuttanut tapaus.

Yhdysvaltojen kansallislaulun esittäminen Super Bowlissa on ollut aina kyseiselle artistille jättimäinen meriitti. Tällä kertaa laulamassa nähtiin Oscar-voittaja Jennifer Hudson. Tai ehkä nähtiin ehkä ei, sillä hänen on nyt kerrotty esiintyneen playbackina, eli laulut tulivat ainakin osittain nauhalta.

Ottelulähetyksen tuottaja Rockey Minor on vahvistanut huhut, että laulu tuli nauhalta tuottajan toiveesta. Hänen mukaansa ilman taustanauhaa kappaleen melodiat olisivat kaikuneet stadionilla liikaa ja lopputulos olisi ollut sekamelskaa. Taustanauhalta kuultiin kuitenkin Hudsonin oma lauluääni.

Sinänsä yksinkertaisesta selityksestä huolimatta tapaus on nyt suututtanut monet amerikkalaiset, sillä heille kansallislaulun kuuleminen Super Bowlissa on lähes pyhä asia, joka nostattaa ihon kananlihalle. Nyt paljastunut seikka on tosin jakanut amerikkalaisia kahteen leiriin, joista toisen mukaan taustanauhalla ei ole merkitystä. Toiset ovat kuitenkin leimanneet Hudsonin uudeksi ”Milli Vanilliksi”.

Uusimmat