Heroes-kaunotar petti tai jätti – helliä hetkiä ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnettu teinitähti Hayden Panettiere on seurustellut jo pitkään vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian kanssa, mutta nyt suhde taitaa olla historiaa.

Los Angeles kärsii parhaillaan talvimyrskystä, ja Hayden pakeni eilen illalla rankkasadetta Länsi-Hollywoodissa sijaitsevaan Crow-ravintolaan. Hän ei kuitenkaan ollut yksin, vaan sadetta pitämässä hänen seurassaan nähtiin yllättäen 21-vuotias Jesse McCartney.

Silminnäkijät yllätyivät kovasti ystävysten touhuista, sillä Hayden ja Jesse olivat kuin liimattuina toisiinsa. Hayden Panettiere istui Jessen sylissä ja mies suuteli hellästi Heroes-tähden niskaa. Tämän jälkeen Hayden antoi Jesselle villin sylitanssin, mutta piti kuitenkin vaatteet yllään. Myöhemmin pari kävi ulkona ja lämmitteli toisiaan halaamalla, Radar uutisoi.

Nyt Hollywoodissa ihmetellään missä Milo Ventimiglia oli eilen illalla ja onko pariskunta eronnut.