Jessica Simpson murtui keikalla – poistui itkien lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Painonnousunsa takia otsikoissa viime aikoina ollut Jessica Simpson on jälleen joutunut noloon tilanteeseen. Vaikeita aikoja parhaillaan elävä supertähti murtui konsertissaan Michiganissa.

Aiemmin maailman seksikkäimpien naisten listalla hienosti menestynyt vaaleaverikkö oli eilen illalla konsertoimassa 8.000 ihmiselle Grand Rapidsissä sijaitsevalla Van Andel Arenalla. Hänellä oli ongelmia korvamonitoriensa kanssa ja useat kappaleista menivät poskelleen teknisten ongelmien takia, kun tähti ei kuullut kappaleen taustoja, Access Hollywood uutisoi. Aiheutuneen hämmennyksen johdosta Jessica Simpson unohteli monien kappaleiden sanoja.

Lopulta Jessica pyysi taustayhtyettään keskeyttämään Pray Out Loud -kappaleen soiton ja aloittamaan kappaleen kokonaan alusta. Samalla hän pyysi yleisöltä anteeksi ja kertoi äänensä olevan tänään heikko. Jessica sai vedettyä vaikean keikan loppuun saakka, mutta kertoi yleisölle halunneensa vain pois lavalta ja murtui kyyneliin lavalta poistuessaan.

Uusimmat