Kendi : Boogieman

Singlet · Stara.fi

Kotimaisen electropopin lippua kantavat tällä hetkellä näkyvimmin Jaakko ”JS16” Salovaara ja Yavis, jotka muodostavat Kendi-yhtyeen. Bändin esikoissingle Connected oli upea tanssiraita, mutta esikoislevyltä löytyi toki paljon muutakin.

Tuorein singlelohkaisu on Boogieman. Biisi on yleiseltä poljennoltaan varsin rauhallinen, vaikka biitti nouseekin selvästi tanssilukemiin. Radio Edit on soundeiltaan äärimmäisen tyylikästä ja voisi jopa sanoa että tuttua salovaaramaisen tanakkaa tanssikauraa. Taustalle hiljalleen progressiivisesti ilmestyvät kilkutukset tuovat muutenkin jo toimivaan pohjaan mukavasti eloa.

Yavis kuulostaa vokaaleissa nyt ehkä tyylikkäämmältä kuin Connected-hitissä, mutta hittikoukkua tässä kappaleessa ei ole aivan yhtä paljon. Loppua kohti tunnelma paranee kuitenkin huomattavasti ja biisin viimeiset fiilistelyt takaavat, että tässä on kyseessä kevään tanssilattioiden potentiaalinen hittibiisi.

Kokonaisuutena Boogieman on hieno kappale, mutta sen käynnistymistä saadaan odottaa hieman liian pitkään, kun varsinainen koukku löytyy kappaleen ainoasta breikistä ja sen jälkitunnelmista. Singlellä on mukana myös pari remixiä, JS16 Remix Dub on tylsän monotoninen, mutta Squash84 tarjoaa hauskoja soundeja ja todella tyylikkään kokonaisuuden.

Pisteet 4/5

Uusimmat