Sinkkuelämää -leffan jatko-osa tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Sinkkuelämää-televisiosarjasta tehdyn elokuvan jatko-osa on nyt virallisesti vahvistettu. Kulissien takana suosikkielokuvan jatko-osasta on tiedetty jo pitkään, mutta nyt myös tuotantoyhtiö ja ohjaaja ovat ilmoittaneet sen olevan työn alla.

Amerikkalaisen E! -televisiokanavan mukaan jatko-osa tulee olemaan selvästi edeltäjäänsä rajumpi ja valkokankaalla nähdään enemmän myös seksiä. Kanavan haastattelema käsikirjoittaja-ohjaaja ei kuitenkaan suostunut vahvistamaan tietoja.

– Olen erittäin innoissani tästä projektista ja saadessani tehdä uudelleen töitä näiden upeiden näyttelijöiden kanssa. Haluaisin antaa enemmänkin tietoa jatko-osasta, mutta olen hyvin kiireinen sinkkuelämäni kanssa, elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Michael Patrick King virnuili.

Myös näyttelijöiden sopimukset on allekirjoitettu vasta nyt. Tähtinelikko Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ja Kristin Davis allekirjoittivat sopimukset leffasta keskiviikkona. Kuvaukset alkavat ensi kesänä ja ensi-iltansa Sinkkuelämää 2 saa vuonna 2010.

Uusimmat