Tom Cruise mokasi nolosti Brasiliassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Tom Cruise on parhaillaan Etelä-Amerikassa markkinoimassa uutta Valkyrie-elokuvaansa. Rio de Janeirossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa Cruisella kävi ohraisesti paikallisen kielen ja kulttuurin suhteen.

Tomppa tervehti lehdistön edustajia leppoisasti huudahtamalla espanjaksi ”Hola!” ja vielä myöhemmin kiitteli toimittajia sanomalla ”gracias”. Hän ei kuitenkaan ilmeisesti ymmärtänyt olevansa Brasiliassa tai mikäli ymmärsi, hän ei mahdollisesti tiennyt, että Brasiliassa ei puhuta espanjaa vaan portugalia.

Lisäksi Tom Cruise kertoi toimittajille rakastuneensa Brasiliaan katsellessaan elokuvia sambasta ja tangosta. Ne eivät kuitenkaan ole brasilialaisia vaan argentiinalaisia tansseja. Suomalaisittain tapaus tuskin kuulostaa kovinkaan nololta, mutta brasilialainen media on repinyt tapahtuneesta isoja otsikoita.

Uusimmat