Suosikkinäyttelijä James Whitmore on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä James Whitmore on kuollut. Muiden muassa Rita Hayworth  – avain pakoon -klassikkoelokuvassa Brooksin roolissa nähty veteraaninäyttelijä kuoli keuhkosyöpään 88-vuotiaana.

Tieto suosikkinäyttelijän kuolemasta tuli hänen pojaltaan Steve Whitmorelta, joka kertoi asiasta uutistoimisto AP:lle. James Whitmore menehtyi kotonaan Malibussa perjantaina iltapäivällä. Hänellä todettiin keuhkosyöpä vasta pari kuukautta sitten.

James Whitmore aloitti menestyksekkään näyttelijänuransa jo 1940-luvulla teatterin lavalta, televisiorooleista ja elokuvista. Yksi hänen merkittävimmistä televisiosarjoistaan oli The Twilight Zone. Whitmore näytteli lähes elämänsä loppuun saakka, sillä vielä toissa vuonna hänet nähtiin C.S.I. -televisiosarjassa.

Uusimmat