Tässä ovat Miranda Kerrin upeat supermallisääret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom ja hänen supermalli-tyttöystävänsä Miranda Kerr kuuluvat nykyisin julkkismaailman seuratuimpien pariskuntien joukkoon. Nyt keijumaisen oloinen Miranda on bongattu shoppailemasta.

Karibialla sijaitsevalla St. Bartsin paratiisisaarella äskettäin Victoria’s Secret -katalogia kuvannut supermalli nähtiin pieneen reisipituiseen leopardikuvioiseen mekkoon sonnustautuneena. Asu paljasti lähes kokonaisuudessaan hänen upeat supermalli-jalkansa. Katso kuvat tästä.

Maailmankuulu 25-vuotias alusvaatemalli Miranda Kerr on nähty aiemmin poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Taannoin Orlando Bloom ja Miranda Kerr lomailivat Kanariansaarilla, jossa heidät kuvattiin myös nakuilemassa hotellihuoneensa parvekkeella. Sittemmin heidän huhuttiin kihlautuneen, mutta molemmat kiistivät tiedot.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat