Tässä ovat Miranda Kerrin upeat supermallisääret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom ja hänen supermalli-tyttöystävänsä Miranda Kerr kuuluvat nykyisin julkkismaailman seuratuimpien pariskuntien joukkoon. Nyt keijumaisen oloinen Miranda on bongattu shoppailemasta.

Karibialla sijaitsevalla St. Bartsin paratiisisaarella äskettäin Victoria’s Secret -katalogia kuvannut supermalli nähtiin pieneen reisipituiseen leopardikuvioiseen mekkoon sonnustautuneena. Asu paljasti lähes kokonaisuudessaan hänen upeat supermalli-jalkansa. Katso kuvat tästä.

Maailmankuulu 25-vuotias alusvaatemalli Miranda Kerr on nähty aiemmin poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Taannoin Orlando Bloom ja Miranda Kerr lomailivat Kanariansaarilla, jossa heidät kuvattiin myös nakuilemassa hotellihuoneensa parvekkeella. Sittemmin heidän huhuttiin kihlautuneen, mutta molemmat kiistivät tiedot.

Uusimmat