David Beckhamin mielenmuutos maksaa miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilija David Beckham ja hänen vaimonsa Victoria Beckham muuttivat viime vuonna Yhdysvaltoihin, kun David kiinnitettiin pelaamaan Los Angeles Galaxy -jalkapallojoukkueeseen. Nyt sopimus on yllättäen katkolla, ja se voi tulla julkkisperheelle hyvin kalliiksi.

Tällä hetkellä David on Italiassa, sillä hänellä on kolmen kuukauden kiinnitys AC Milanin riveihin. Pesti vaikuttaa kuitenkin jatkuvan odotettua pidempään ja samalla viiden vuoden sopimus amerikkalaisjoukkueen kanssa kariutuvan. Sopimuksen päättäminen ennen aikojaan maksaa mahdollisesti miljoonia.

– Tällä hetkellä Milano on tärkeämpi kuin raha. Haluan asettaa jalkapallon kaiken muun edelle. Sanon suoraan mitä ajattelen ja haluan jatkaa AC Milanissa, koska olen löytänyt uudelleen sisäisen jalkapalloilijani, David Beckham kertoi italialaiselle Corriere Dello Sport -lehdelle.

Nykyinen sopimuskausi Milanoon päättyy 8. maaliskuuta, mutta perhe suunnittelee parhaillaan muuttoa Los Angelesista Milanoon.

Uusimmat