James Bond -tähti pelkää elokuvateattereita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista James Bond -elokuvista tutuksi tullut brittinäyttelijä Judi Dench on paljastanut välttävänsä elokuvien katsomista elokuvateattereissa, koska pelkää niitä.

Ahtaanpaikankammosta kärsivä Judi Dench inhoaa leffateattereita, koska hän tuntee olevansa satimessa pimeässä teatterissa. Hän haluaa katsoa kaikki elokuvat yhdessä ystäviensä kanssa ja mielellään valot päällä. Fobiansa takia häneltä onkin jäänyt näkemättä monia klassikkoelokuvia, The Mirror kertoo.

– Tulin ennen klaustrobobiseksi elokuvateattereiden saleissa, koska en pitänyt pimeässä olemisesta. Siksi minulta jäi lapsena näkemättä monia elokuvia. Nykyisin pidän elokuvien katsomisesta DVD:ltä yhdessä ystävieni kanssa, mutta en yksin, Judi Dench kertoi.

Vuodesta 1995 saakka James Bond -elokuvissa Britannian salaisen palvelun johtajan roolissa nähty Judi Dench on tähdittänyt urallaan myös muiden muassa elokuvia Pieni suklaapuoti, Rakastunut Shakespeare sekä Ylpeys ja ennakkoluulo.

Uusimmat