Jessica Alba paljasti hoikkuutensa salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä esikoisensa synnyttänyt Hollywood-tähti Jessica Alba palasi synnytyksen jälkeen erittäin nopeasti mallinmittoihin. Saavutusta ylistettiin tuolloin laajasti, mutta nyt supertähti on myöntänyt, ettei todellisuudessa laihtunutkaan niin paljon.

Jessica Alba on paljastanut hoikkuutensa salaisuuden olleen eräänlaisessa korsetissa, joka kiristää keskivartaloa. Näyttelijätär ryhtyi käyttämään tätä vyön kaltaista alusasua pian Honor Marie -tyttärensä synnytyksen jälkeen ja tuolloin otetut valokuvat upeasta tuoreesta äidistä ihmetyttivät ympäri maailmaa.

Elle-lehdelle antamassaan haastattelussa Jessica paljasti myös muiden supertähtien turvautuneen samaan keinoon synnytysten jälkeen.

– Ystäväni synnytti taannoin lapsensa ja kahdeksan viikkoa sen jälkeen hänellä oli taas sixpack. Hän neuvoi minua käyttämään elastista vyötä ja se toimi. En tosin palautunut yhtä nopeasti kuin hän, eikä minulla ole myöskään sixpackia, Jessica Alba kertoi lehdelle.

Jessica Alba poseerasi äskettäin myös erään kansainvälisen juomamerkin upeissa mainoskuvissa. Niitä varten hän myöntää treenanneensa kovasti. Silti kuvia käsiteltiin vielä digitaalisesti.

– Treeni oli kauheaa ja minä jopa itkin. Sen jälkeen en ole enää kuntoillut.

Uusimmat