Vau, mikä rintavako Gisele Bundchen, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen poseeraa nyt upeissa kuvissa Elle-lehden Italian version kannessa ja sisäsivuilla.

Lehden kannessa supermalli poseeraa korsettimaiseen värikkääseen mekkoon sonnustautuneena. Mekon yläosa on varmasti tarkoituksella jäänyt hieman tiukaksi, jolloin tähden rintavarustus korostuu tavallista enemmän. Näyttävän kuvasarjan teemana on tällä kertaa kenkä. Katso kuvat tästä!

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria.

Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona. Gisele on myös näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.

Uusimmat