Olga Kurylenko yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreimmassa James Bond elokuvassa Quantum Of Solace naispääosassa nähtävä malli-näyttelijä Olga Kurylenko on noussut roolinsa myötä maailmalla erittäin seuratuksi viihdetähdeksi. Nyt neitokainen on poseerannut Ranskan Elle-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Olga Kurylenko poseeraa tuoreissa kuvissa useissa eri bikineissä ja lisäksi hänet nähdään lehden sivuilla myös yläosattomissa. Katso kuvat tästä. Taannoin Kurylenko nähtiin poseeraamassa myös alastomana merellisissä tunnelmissa. Aiemmin Olga poseerasi myös Loaded-lehdessä selvästi rohkeammissa kuvissa.

Ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.

Uusimmat