Coldplay juhli Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa jaetaan parhaillaan musiikkialan tärkeimpiä palkintoja viime vuoden saavutuksista. Suomikin sai nyt Grammyn, kun Esa-Pekka Salonen palkittiin klassisen musiikin saavutuksistaan.

Yksi illan menestyksekkäimmistä oli brittiyhtye Coldplay, joka kahmi palkintoja. Yhtye sai parhaan popryhmän palkinnon ja yhtyeen levy Viva La Vida Or Death And All His Friends vuoden parhaan rocklevyn palkinnon ja lisäksi Viva La Vida -kappale palkittiin vuoden kappaleena.

Vuoden levy sekä Vuoden levytys -palkinnot menivät kuitenkin Coldplayltä sivu suun, sillä ne saivat Robert Plant ja Alison Krauss kappaleestaan Please Read The Letter ja albumistaan Raising Sand. Parivaljakko palkittiin yhteensä viidellä pystillä.

Parhaasta rap-kappaleesta palkittiin Lil’ Wayne biisillään Lollipop. Paras uusi artisti ja paras naislaulaja oli brittitähti Adele ja paras vaihtoehtoisen musiikin albumi oli Radioheadin In Rainbows.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat