Idol-kisan bikinityttö Playboyn alastonkuviin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun koelauluissa bikineissä esiintynyt Katrina Darrell on osoittanut, että Yhdysvalloissa julkisuuteen voi päästä lähes millä keinolla tahansa. Darrell, eli tutummin Bikini Girl, pyrkii nyt pysymään otsikoissa keinolla millä hyvänsä.

Katrinan 15 minuuttia julkisuudessa alkaa olla jo kulunut, joten hänen pitää seuraavaksi nostaa panoksiaan. Nyt hän onkin aivan odotetusti kertonut harkitsevansa seuraavaksi alastonkuvissa poseeraamista ja paljastanut saaneensa jo tarjouksia.

– Minulle on tullut paljon erilaisia ehdotuksia, kuten Las Vegasin promoottorin töitä ja tietenkin myös Playboy on ottanut yhteyttä. En ole ainakaan vielä kieltäytynyt tarjouksista, mutta en haluaisi pilata uraani suostumalla niihin liian aikaisin enkä halua, että minut nähdään vain vartalona, Katrina Darrell kertoi Access Hollywoodille.

Uusimmat