Jymy-yllätys: Grammy-palkinto Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa on parhaillaan käynnissä järjestyksessään 51. Grammy Awards -tapahtuma, jossa palkitaan viime vuoden menestyneimpiä musiikkialan tähtiä. Palkittujen joukosta löytyi myös suomalaisittain mukava yllätys.

Popmaailman tuttujen supertähtien lisäksi myös suomalainen kapellimestari Esa-Pekka Salonen sai kunnian vastaanottaa arvostetun Grammy-palkinnon. Hänet palkittiin parhaasta klassisen musiikin solistin esityksestä yhdessä viulisti Hilary Hahnin kanssa.

Esa-Pekka Salonen on parhaillaan muutenkin kovasti esillä Los Angelesissa, sillä hänen konserttejaan yhdessä Los Angelesin filharmonikkojen kanssa markkinoidaan tällä hetkellä näkyvästi esimerkiksi Hollywoodin ja Beverly Hillsin tienvarsimainoksissa. Ensi marraskuussa tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Salonen johti kyseistä orkesteria ensimmäisen kerran.

Uusimmat