Madonnan konsertttilippuja saa vielä täältä, katso linkki!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan Suomen konsertin lipunmyynnin kanssa on ollut tänään runsaasti teknisiä ongelmia ja konserttijärjestäjän mukaan kaikki liput on nyt myyty tai varattu. Tuoreimpien tietojen mukaan lippuja on kuitenkin vielä jäljellä Viagogo-kakkosmarkkinasivustolla.

Konserttijärjestäjä kielsi lippujen ostamisen kyseisestä palvelusta, mutta suomalaisen Menolippu-yrityksen edustaja on toista mieltä asiasta.

– Valitettavasti Live Nationin Risto Juvonen ei tiedä, mistä puhuu kieltäessään ihmisiä ostamasta lippuja Menolippu Viagogosta. Lippujen ostaminen sieltä on täysin artistin hyväksymää, joten konserttijärjestäjällä ei ole sitä oikeus kieltää. Lippujen ostaminen ja myyminen on täysin turvallista ja varmaa, Menolipun kehitysjohtaja Tomi Lindblom kertoi Voicen verkkosivuilla.

Viagogo-palvelusta lippuja ei kuitenkaan saa normaalilla hinnalla, vaan hinnat voivat olla moninkertaiset. Madonnan Suomen keikalle oli vielä tänään kello 18.20 saatavissa lippuja 220 euron hintaan, mutta kymmenen minuutin kuluttua halvin hinta olikin jo 440 euroa. Kyseinen sivusto löytyy tästä linkistä ja Madonnan liput tästä linkistä. Viagogo on brittiläinen, maailman johtava kakkosmarkkinoiden lippukauppa ja samalla Madonnan Sticky And Sweet -kiertueen virallinen jällenmyyntikauppa. Sivustolta on saatavissa lippuja kaikkiin kiertueen konsertteihin, myös Helsinkiin.

Uusimmat