Rihanna hakattiin – tai joutui auto-onnettomuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa parhaillaan käynnissä olevista Grammy-juhlista puuttuu ainakin kaksi kovasti odotettua vierasta, kun Rihanna perui osallistumisensa viime tingassa ja hänen poikaystävänsä Chris Brown pidätettiin epäiltynä kotiväkivallasta.

Rihanna nähtiin aiemmin päivällä kasvot mustelmilla, mutta tuolloin hänen taustavoimansa kertoivat mustelmien syntyneen ”auto-onnettomuudessa”. Viranomaisilta tihkuneet tiedot kertovat kuitenkin jotain aivan muuta.

Poliisin mukaan Chris Brown pidätettiin epäiltynä pahoinpitelystä, jossa uhrille syntyi näkyviä vammoja. Chris Brown pääsi vapaaksi noin tunti sitten 50.000 dollarin takuita vastaan. Väitetystä auto-onnettomuudesta poliisilla ei ollut tietoa. Pidätyksestä kertoi ensimmäisenä Entertainment Tonight.