Rihanna ryhtyy näyttelijäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kautta aikojen poptähdet ovat laajentaneet toimenkuvaansa näyttelemiseen ja näyttelijät laulamiseen. Seuraava valkokankaalle aikova supertähti on r&b-artisti Rihanna.

Rihanna on jo aiemmin kokeillut näyttelemistä, sillä hän teki vuonna 2006 pienen cameo-roolin elokuvassa Bring It On: All or Nothing. Nyt tähtäimessä ovat kuitenkin suuremmat roolit merkittävissä elokuvissa.

– Seuraava tavoitteeni on esiintyä monissa elokuvissa. Rakastan musiikkiani, mutta haluan päästä mukaan elokuviin ja sen lisäksi haluan myös perustaa oman yhtiön. Pidän vaatteista ja rakastan meikkejä, joten ehkä yritykseni keskittyy johonkin sellaiseen, Rihanna kertoi OK!-lehdelle.

Aiemmin Beyonce Knowles on onnistunut tekemään suhteellisen menestyksekästä uraa musiikin lisäksi myös elokuvissa. Aivan yhtä hyvin ei ole kuitenkaan menestynyt Justin Timberlake, jonka elokuvat ovat flopanneet kerta toisensa jälkeen. Viimeisin leffa The Love Guru oli ehdolla viime vuoden huonoimmaksi elokuvaksi.

Uusimmat