Christina Aguilera : Keeps Gettin’ Better

Albumit · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin poptähtiin lukeutuva Christina Aguilera odotti huimat kymmenen vuotta julkaistakseen ensimmäisen kokoelmalevynsä. Tämä pitkä odotus palkitaan nyt sillä, että levy on lopulta täynnä toinen toistaan upeampia hittibiisejä.

Upea ura on nyt pakattu yksiin kansiin, joiden välistä löytyy 16 kappaletta. Mukana on tuttujen hittien lisäksi myös kaksi uutta kappaletta, joista toinen on jo hitiksi muodostunut kokoelman nimibiisi Keeps Gettin’ Better.

Levyn hittiparaati käynnistyy luonnollisesti Christinan läpimurtohitillä Genie In The Bottle, josta on mukana myös hauska uusi tanssiversio Genie 2.0. Erittäin tyylikäs ja koukuttava electrosoundinen uusi tanssiversio kruunaa muutenkin hittien täyttämän levyn.

Aguileran kokoelma on lähes pakko-ostos niille, jotka ovat jossain vaiheessa neitokaista fanittaneet. Myös muille siinä on muistutus siitä, kuinka teinitähdestä voi tulla ammatillisesti laulajana arvostettu supertähti. Samaan ei ole kovin moni muu kyennyt.

Pisteet 5/5