Rihanna katosi maan alle – pari riiteli jo edellisenä iltana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissayönä poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelyn kohteeksi mitä ilmeisimmin joutunut r&b-tähti Rihanna on ollut koko eilisen päivän tavoittamattomissa. Parivaljakon Grammy-aattona tapahtunut välikohtaus on tällä hetkellä Los Angelesin ykkösuutinen.

Poliisi on takavarikoinut urheiluauton, jossa epäilty pahoinpitely tapahtui Etelä-Hollywoodissa sijaitsevan puiston parkkialueella. Päivän mittaan tihkuneiden tietojen mukaan autossa mukana ollut ja pahoinpitelyn kohteeksi joutunut ”parikymppinen nainen” teki hätäpuhelun poliisille ja kertoi joutuneensa pahoinpidellyksi. Autossa mukana ollut Chris Brown oli paennut paikalta ennen poliisin saapumista.

Tällä hetkellä paikallisuutisissa irvaillaan tiedoista, joiden mukaan autossa olisi ollut tapahtumahetkellä myös sateenvarjo. Rihannan kansainvälinen läpimurtohitti oli taannoin nimeltään Umbrella, eli sateenvarjo. Vielä ei ole tietoa käytettiinkö pahoinpitelyssä sateenvarjoa tai jotain muuta apuvälinettä.

Chris Brownin ja Rihannan oli määrä osallistua eilen illalla Grammy-gaalaan, jossa heidän piti myös esiintyä. Molemmat kuitenkin peruivat osallistumisensa ja Chris olikin samaan aikaan jo pidätettynä, mutta on sittemmin vapautunut 50.000 dollarin takuita vastaan. Rihannan tiedottaja kertoi paikallisen FOX11-kanavan uutisille, ettei edes hän ole tavoittanut suojattiaan.

Joidenkin väitteiden mukaan Rihanna olisi ollut viime yönä hoidettavana Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedar-Sinain sairaalassa, mutta tietoa ei ole vahvistettu. Verkossa on julkaistu myös alla oleva video, jossa Rihannaa ei kuitenkaan nähdä edes vilaukselta, eli video ei vahvista supertähden sairaalareissua.

Life & Style -lehden julkaisemien tuoreimpien tietojen mukaan Rihanna ja Chris riitelivät äänekkäästi jo pahoinpitelyä edeltäneenä iltana Hollywoodissa sijaitsevassa Johnny Rockets -ravintolassa, jossa järjestettiin Grammy-juhlien ennakkobileet. Parin kerrottiin raivonneen toisilleen, mutta syytä riitelyyn ei ole tiedossa. Riitelyhetkellä paikalla oli runsaasti artisteja ja levy-yhtiöiden johtajia. Riita päättyi sillä kertaa kuitenkin nopeasti ja ilman nyrkiniskuja.

Uusimmat