Rihanna sai syntymäpäivälahjaksi nyrkistä – juhlat peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailman supertähti Rihanna joutui toissayönä Hollywoodissa poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi vain vajaa vuorokausi ennen kuin molempien oli määrä osallistua Grammy-gaalaan.

Amerikkalaisen mittapuun mukaan vielä alaikäinen 20-vuotias Rihanna olisi juhlinut täysi-ikäisyyttään 20. helmikuuta New Yorkissa. Nyt ensi viikon lopulle suunnitellut massiiviset julkkisjuhlat on kuitenkin peruttu. Tilaisuuteen oli Rihannan 21. syntymäpäivää kutsuttu juhlistamaan yli 200 vierasta.

Rihannan pahoinpitelystä epäilty 19-vuotias poikaystävä Chris Brown on FOX11-kanavan mukaan menettänyt suurimmat sponsorinsa tapahtuneen johdosta. Hänen oli määrä esiintyä näyttävästi NBA All Stars -tapahtumassa ensi sunnuntaina yhdessä Shaquille O’Nealin kanssa, mutta Brownin osuus on nyt peruttu, Entertainment Television puolestaan uutisoi.

Eilen amerikkalaisissa viihdemedioissa julkaistiin myös video, jonka väitetään todistavan, että Rihanna oli sairaalahoidossa. Videolla nähdään kuitenkin vain rekisterikilvetön tila-auto, jonka välitetään kuuluvan Rihannalle, eikä videolla nähdä edes vilausta tähdestä itsestään. Rihannan taustavoimista ei olla vahvistettu sairaalareissua.

Uusimmat