Vuoden odotetuimmat bikinikuvat julki, katso seksiä tihkuvat kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallien vuoden kohokohta on maineikkaan Sports Illustrated -lehden jokavuotinen bikininumero, joka julkaistiin virallisesti tänään. Tänä vuonna kovasti odotetun numeron kannessa poseeraa Leonardo DiCaprion tyttöystävä Bar Refaeli.

Amerikkalaisen Entertainment Television -kanavan mukaan DiCaprio olisi lobannut Refaelia kulissien takana lehden kanteen. Katso kuvat tästä ja Bar Refaelin kaikki 47 kuvaa lehden verkkosivuilta tästä. Lehden sivuilla on mukana myös videoita kuvauksista.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin.

Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.

Uusimmat