Vuoden odotetuimmat bikinikuvat julki, katso seksiä tihkuvat kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallien vuoden kohokohta on maineikkaan Sports Illustrated -lehden jokavuotinen bikininumero, joka julkaistiin virallisesti tänään. Tänä vuonna kovasti odotetun numeron kannessa poseeraa Leonardo DiCaprion tyttöystävä Bar Refaeli.

Amerikkalaisen Entertainment Television -kanavan mukaan DiCaprio olisi lobannut Refaelia kulissien takana lehden kanteen. Katso kuvat tästä ja Bar Refaelin kaikki 47 kuvaa lehden verkkosivuilta tästä. Lehden sivuilla on mukana myös videoita kuvauksista.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin.

Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat