BB-Niko IRC-Galleriassa: ”Tämä on maanpäällinen helvetti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen viimeisimmästä Big Brother -kilpailusta tutuksi tullut, mutta talosta jo kesken kisan häädetty BB-Niko, eli Niko Saarinen, on jälleen kirjoittanut kuulumisiaan IRC-Gallerian blogiinsa.

Mies oli päättänyt hetken mielijohteesta blondata hiuksensa, mutta lopputulos ei miellyttänyt, joten hiusten väri vaihtui nopeasti tummaksi. Blogikirjoituksessaan Niko käsitteleekin ulkoista olemustaan.

– En kuitenkaan halua muuttaa itseäni, muiden painostuksesta. En kuitenkaan kestä olla ”samanlainenkaan” aina. En kuitenkaan osaa päättää mitä haluan. En kuitenkaan tiedä että haluanko edes mitään. Olen loputtomasti erinäisten kysymyksien edessä, Niko pohtii kirjoituksessaan.

– Tämä on maanpäällinen helvetti. Itsetuntokriisi. Kaikki tämä johtaa siihen että on päiviä jolloinka ei haluaisi edes poistua asunnostaan tuonne  kaikkien pällisteltäväksi. Mutta siitähän sitä äkkiä itselleen maanpäällisen helvetin hommaa jos lukittautuu omaan asuntoonsa.

Uusimmat