Brittikaunotar Gemma Atkinson uhkeana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Gemma Atkinson on viime aikoina nähty monia kertoja varsin rohkeissa kuvissa. Nyt brittijulkkis nähdään poseeraamassa brittiläisen Nuts-lehden sivuilla.

24-vuotias Atkinson tuli tunnetuksi Lisa Hunterin roolistaan suositussa Hollyoaks-saippuasarjassa ja myöhemmin sen spin-off-sarjassa. Sittemmin Gemma on nähty vierailemassa myös monissa muissa televisiosarjoissa. Lisäksi hän tekee ääniroolin tuoreessa Command & Conquer: Red Alert 3 -pelissä. Katso kuvat tästä!

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Nykyisin hän on kihloissa jalkapallotähti Marcus Bentin kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat