Chris uhkasi tappaa – Rihanna tajuttomaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pahoinpitelyn kohteeksi joutunut r&b-tåhti Rihanna on kertonut poliisille tarkempia yksityiskohtia skandaalinkäryisen yön tapahtumista. Julkisuuteen vuotaneiden tietojen valossa tilanne oli vakava.

E! News -kanavan viranomaisilta saamien tietojen mukaan 19-vuotias poikaystävä Chris Brown olisi kuristanut 20-vuotiasta Rihannaa urheiluautossaan. Samalla poikaystävä uhkasi myös tappaa hänet. Kuristuksen voimasta laulajatähti menetti hetkeksi tajuntansa. Palattuaan tajuihinsa Rihanna huomasi Brownin paenneen paikalta jalkaisin.

Tuolloin Rihanna soitti poliisille ja kertoi joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi. Julkaisun saamien tietojen mukaan Rihanna on vahvistanut riidan alkaneen jo aiemmin lauantai-iltana Clive Davisin järjestämissä Pre-Grammy -juhlissa, joihin pariskunta osallistui Melrose Avenuella sijaitsevassa ravintolassa.

Pian puolenyön jälkeen pariskunta oli liikkeellä Chrisin hopeanvärisellä Lambourghini-autolla. Chris pysäköi auton Etelä-Hollywoodissa sijaitsevan Hancock-puiston parkkipaikalle. Siellä Rihanna otti suutuspäissään auton avaimet virtalukosta ja heitti ne ulos ikkunasta. Tästä syystä Chris menetti hermonsa rajuin seurauksin, koska ei löytänyt avaimia pimeässä puistossa.

Nyt on selvinnyt myös, että Rihanna kävi tarkastettavana Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa, mutta häntä ei viety sinne omalla tila-autollaan. Rihanna kiidätettiin sairaalaan poliisiautolla sen jälkeen, kun poliisit olivat ottaneet kuvia hänen kasvoissaan ja käsissään olevista vammoista. Tutkimusten jälkeen Rihanna poistui sairaalasta Mercedes-Benz -autolla, eikä paparazzivideoissa näkyvällä valkoisella tila-autolla.

Uusimmat