Syyttäjä: Ei tarpeeksi näyttöä Rihannan pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman ykkösuutisena on jo useamman päivän ajan ollut Rihannan ja Chris Brownin keskinäinen välienselvittely, jossa Brownia epäillään pahoinpitelystä. Nyt asian selvittämiseen on tullut pieniä mutkia.

Rihanna, koko nimeltään Robyn Rihanna Fenty, on kertonut oman näkemyksensä tapahtumien kulusta ja sen mukaan tilanne oli vakava. Chris ilmoittautui sunnuntaina vapaaehtoisesti poliisille ja hänet vapautettiin pidätyksen jälkeen 50.000 dollarin takuita vastaan. Nyt tapauksen poliisitutkinta on täydessä käynnissä.

Syyttäjä ei kuitenkaan ole ollut vielä halukas nostamaan syytettä pahoinpitelystä, sillä hänen mukaansa tällä hetkellä hankittu näyttö ei vielä riitä asianmukaiseen syytteeseen. Tästä syystä poliisia on nyt kehotettu paneutumaan tutkimuksiin tarkemmin ja hankkimaan lisää näyttöä tapahtumista.

Tähän mennessä Chrisiä vastaan ei ole nostettu ainakaan virallisten tietojen mukaan lainkaan syytettä. Syyttäjän tiedottaja Jane Robinson vahvisti tiedot People-lehdelle, mutta ei suostunut kommentoimaan asiaa muuten. Samaan aikaan Chris Brown on saanut kenkää sponsoreiltaan, kuten Wrigleyltä, joka on vetänyt pois kaikki kampanjansa, joissa Brown on mukana. Myös useat radioasemat ovat asettaneet Brownin musiikin boikottiin.

Uusimmat