Haastattelussa Idolsin haalarimies Sami Hokkanen, kuuntele!

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan viime vuoden Tammerfestin tunnelmissa Idols-kilpailusta tutuksi tullut Sami Hokkanen. Hän kertoo haastattelussa kesäkuulumisiensa lisäksi Suomen Huonoin Laulaja -levystä, jolla Hokkanen oli itsekin mukana laulamassa.

Levyttävä artisti kertoo tunnelmistaan Tammerfestissä, mielipiteensä Festbabe-kilpailun neitokaisista sekä tekemistään keikoistaan.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat