Supertähtien konserttilippujen kipuraja 60 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Madonna saapuu konsertoimaan Suomeen elokuussa. Konsertin 80.000 lippua menivät äskettäin kaupaksi skandaalinkäryisissä tunnelmissa, kun Lippupisteen järjestelmät tekivät tenän.

Alunperin alle sadan euron konserttilippuja on sittemmin kaupiteltu verkossa jopa useisiin satoihin euroihin nousseilla ryöstöhinnoilla. Stara tiedusteli lukijoiltaan paljonko he olisivat valmiita maksamaan supertähtien konserttilipuista. Tuloksen mukaan Madonnan liput ylittivät sietokynnyksen jo ilman niin sanotun mustan pörssin kauppaakin.

Kyselyn mukaan lukijat ovat valmiit maksamaan konserttilipuista keskimäärin korkeintaan 60 euroa. Vastanneista 4.000 lukijasta 26 prosenttia maksaisi lipusta korkeintaan 40 euroa ja 30 prosenttia korkeintaan 60 euroa. Yli sadan euron lippuja olisi halukas ostamaan vain yhdeksän prosenttia.

Uusimmat