Usherin perhetragedia – vaimo sai sydänkohtauksen kauneusleikkauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Los Angelesissa juhlittua Grammy-gaalaa varjosti Chris Brownin ja Rihannan tapauksen lisäksi myös r&b-tähti Usherin perhepiirissä tapahtunut sairaustapaus.

Usher perui osallistumisensa lauantai-iltana Beverly Hilton -hotellissa järjestettyihin hulppeisiin Pre-Grammy -juhliin ja kertoi syyn olevan perhepiirissä sattunut sairaustapaus. Nyt on selvinnyt, että peruuntuminen johtui hänen vaimonsa Tameka Fosterin sydänkohtauksesta.

Viihdejulkaisu E! Onlinen tietojen mukaan yllättävä sydänkohtaus sattui kun Tameka Foster oli plastiikkakirurgin operoitavana – tarkemmin sanoen rasvaimussa. Usher kiiruhti heti asiasta kuultuaan lentokentälle ja lensi vaimonsa tueksi Brasilian Sao Paulossa sijaitsevan Sirio-Libanes -sairaalan teho-osastolle.

Usherin tiedottaja on vahvistanut vaimon saaneen komplikaatioita rutiinitoimenpiteen aikana. Foster vaivutettiin teho-osastolla vuorokaudeksi koomaan, jotta hänen tilansa saatiin vakaaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat