Fanit lähettävät discotähdelle rahaa vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla Culture Club -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, istuu parhaillaan vankilassa pitkää tuomiotaan vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä.

Discotähti pelkäsi etukäteen, että hänet tapetaan vankilassa, mutta äskettäin hän kertoi saaneensa kiven sisällä hyvän vastaanoton ja pelänneensä turhaan. Tuoreimpien tietojen mukaan hänellä ei tule kaltereiden takana myöskään puutetta rahasta. Siitä pitävät nimittäin fanit huolen.

Sunday Mirror -lehden tietojen mukaan 47-vuotias Boy George saa vankilaan rahalähetyksiä innokkailta faneiltaan, jotka haluavat helpottaa popparin saaman peräti 15 kuukauden tuomion suorittamista. Hän on saanut faneiltaan jo yhteensä 400 kirjettä ja korttia.

– On ihmeellistä kuinka monet haluavat tuhlata rahojaan häneen. Hän on itse ollut kuitenkin otettu siitä, että ihmiset ovat huolissaan hänestä, lehden lainaama lähde kertoi.

Uusimmat