Kim Herold : Panic In The Kitchen

Singlet · Stara.fi

Entisen tyttöystävänsä Ninja Sarasalon käsipuolessa tunnetuksi aikoinaan tullut Kim Herold siirtyi jokunen vuosi sitten mallipojasta poppariksi ja nyt myös Tanssii tähtien kanssa -julkkikseksi. Miehen tuorein albumi julkaistiin lokakuussa ja nyt singlenä lohkaistaan Panic In The Kitchen.

Social Butterfly -biisillä taannoin radiokuuntelijoita piinannut Kim Herold esiintyy uudella singlellä selvästi aikaisempaa rokimpana, vaikka biisin pääteema onkin edelleen softia perushöngintää. Koukkua kappaleesta kuitenkin löytyy yllättävän paljon ja vaikka kyseessä ei olekaan välitön hittibiisi, on tässä kuitenkin ehkäpä miehen tyylikkäin raita tähän mennessä.

Biisin kerrotaan toimineen hyvin keikoilla, mikä ei olekaan ihme, sillä kappaleessa on vetovoimaa erityisesti sen kertosäkeen moneen kertaa tuplatuissa osuuksissa. Radiossa tämä voisi mennä kesäisenä täyteraitana, mutta livekeikoilla biisi toimii varmasti.

Pisteet 3/5

Uusimmat