Osama Bin Ladenin poptähti-veljentytär perui kaikki keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman terroristijohtajan Osama Bin Ladenin amerikkalainen veljentytär tunnetaan nykyisin maineikkaan sukulaisensa lisäksi myös mallinuransa ja musiikkiuransa johdosta. Nyt hän on kuitenkin joutunut perumaan esiintymisensä.

Los Angelesissa syntynyt ja edelleen asuva 33-vuotias Wafah Dufour on Osama Bin Ladenin velipuolen Yeslam bin Ladinin tytär. Hänen oli määrä esiintyä Lontoossa sijaitsevassa Bullet Barissa myöhemmin tässä kuussa. Helmikuun 26. päiväksi kaavailtu keikka jouduttiin kuitenkin perumaan, koska Wafah Dufourin uusi manageritoimisto niin suositteli.

Lontoon keikan lisäksi myös kaikki muutkin jo sovitut esiintymiset on peruttu. Manageritoimisto on kieltänyt Dufouria kommentoimasta asiaa. Syytä keikan peruuntumiseen ei ole kerrottu, NME-lehti uutisoi. Aiemmin tässä kuussa Black Lips -yhtye ilmoitti Dufourin olevan kiinnostunut tekemään yhteistyötä bändin kanssa.

Uusimmat