Näin Mariko päätyi näyttelijäksi, kuuntele!

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa tavataan Kwan-yhtyeestä soolouralle siirtynyt Mariko. Esikoislevynsä taannoin julkaissut tähti kertoo viime kesän Tammerfestin yhteydessä tehdyssä haastattelussa kuinka hän aikanaan päätyi showbisneksen pariin näyttelijäksi ja laulajaksi.

Lisäksi Mariko paljastaa missä salkkarihahmo Virpi Hurmeen kuuluisat hammasraudat ovat nykyisin ja mitä kuuluu tauolla olevalle Kwan-yhtyeelle. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi tai matkapuhelimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.