Lucy Pinder seksikkäissä ystävänpäiväkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen julkkisten Big Brother -ohjelmastakin tuttu lööppijulkkis ja povipommi Lucy Pinder nähdään nyt poseeraamassa ystävänpäivän kunniaksi varsin paljastavissa kuvissa. Kuvien teemana on tällä kertaa koti ja kotisohva.

Nyt Lucy Pinder nähdään kuvissa poseeraamassa sohvalla vihreisiin bikineihin sonnustautuneena ja television kaukosäädin kädessään. Toisissa kuvissa hän pitelee ystävänpäivä-ilmapalloa ja vaikuttaa nauttivan shampanjaa lääkäriasuun pukeutuneen miehen kanssa. Kuvien teema on siis ystävänpäivästä huolimatta hieman pimennossa. Katso kuvat tästä.

Viisi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin kolme vuotta sitten FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja viime vuonna enää 92.

Uusimmat