Chris Brown pakeni Las Vegasiin – Rihanna kateissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun r&b-tähti Rihannan viime viikonloppuna pahoinpidellyt artisti-poikaystävä Chris Brown vapautettiin pidätyksen jälkeen 50.000 dollarin takuita vastaan. Nyt hän on paennut kohua Las Vegasiin.

Heti pidätyksen tultua julki lukuisat Brownin yhteistyökumppanit ja sponsorit irtisanoivat yhteistyön artistin kanssa. Samalla myös hänen lähiaikojen keikkansa ja muut esiintymisensä peruttiin. Parhaillaan poliisitutkinnassa oleva artisti on nyt bongattu Las Vegasissa sijaitsevasta Hard Rock -hotellista, E! News kertoi.

Julkaisun saamien tietojen mukaan Chris Brown on varannut itselleen kasinohotellin yläkerran sviitin, jossa hän pakoilee paparazzeja. Brownin saapuminen yritettiin salata.

– He heittivät ulos kaikki paparazzit, jotka olivat hotellissa tai sen ympäristössä. Lisäksi hotelli järjesti tonneittain turvamiehiä, jotta hänet saatiin salakuljetettua hotelliin kenenkään huomaamatta, lähde kertoi.

– Emme voi vahvistaa, että Chris Brown asuisi meillä. Useat hänen ystävistään asuvat kyllä meillä, hotellin tiedottaja tyytyi toteamaan.

Chris Brown on piilotellut pidätyksestään saakka. Ennen Las Vegasia hänet Brown nähtiin Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa hotellissa. Poikaystävänsä pahoinpitelyn kohteeksi joutunut 19-vuotias Rihanna kävi viranomaisten tietojen mukaan tapauksen jälkeen pikaisesti sairaalassa. Rihannan olinpaikasta ei ole tietoa, mutta hän on ilmoittanut perheelleen olevansa kunnossa.

Uusimmat