Hollywood-tähti Joaquin Phoenix iski hanskat tiskiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia menestyselokuvia tähdittänyt Hollywood-näyttelijä ja Oscar-ehdokas Joaquin Phoenix on ilmoittanut päättäneensä lopullisesti uransa näyttelijänä. Jatkossa hän haluaa keskittyä vain musiikkiuraansa.

Joaquin Phoenix aloitti musiikin tekemisen jo aiemmin ja tähän saakka projektia on pidetty lähinnä vitsinä. Nyt tähti on kuitenkin todennut seuraavan Two Love -elokuvan jäävän hänen viimeiseksi elokuvakseen. Hän kertoi uransa lopettamisesta uutistoimisto AP:lle käyttäen vertauskuvana ihmissuhdetta.

– En ole niitä ihmisiä, jotka jättävät tyttöystävänsä eivätkä näe heitä enää koskaan. Tapaan tyttöystävääni edelleen vain ystävänä, mutta palaanko koskaan enää yhteen? En niin kauan kuin teen jotain muuta. Minulla ei ole sellaisia aikomuksia, Joaquin Phoenix kertoi.

Joaquin Phoenix aloitti televisiouransa jo vuonna 1982, mutta vasta merkittävä rooli Ridley Scottin Gladiator-menestyselokuvassa teki hänestä kansainvälisen supertähden. Rooli toi hänelle myös Oscar-ehdokkuuden parhaasta sivuosasta. Toinen ehdokkuus tuli parhaan miespääosan roolista elokuvassa Walk The Line.

Uusimmat