Jessica Alba pukeutui pöytäliinaan? Katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on viime aikoina poseerannut enemmän siviiliasussa kuin palkintogaaloissa ja punaisilla matoilla. Nyt on vuorossa kuvasarja, joka on ikuistettu julkkisjuhlissa, vaikka sitä ei heti supertähden asusta uskoisi.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukeutuva Jessica Alba paljasti äskettäin käyttäneensä synnytyksen jälkeen korsettimaista elastista vyötä, jotta olisi näyttänyt hoikemmalta. Upeassa kunnossa nykyisin oleva kaunotar on nyt esiintynyt julkisesti asussa, jota voidaan pitää jonkinlaisena rimanalituksena. Katso kuvat tästä!

Kuvissa Jessica Alba nähdään siniseen ”mekkoon” ja mustiin sukkahousuihin sonnustautuneena. Tyrmistyttävän huonon yhdistelmän lisäksi mekon kangas näyttäisi olevan peräisin Jessican äidin pöytäliinasta. Kokonaisuus ei muistuta lainkaan glamouria tihkuvaa supertähteä, vaan ennemminkin Yhdysvaltojen syvästä etelästä Hollywoodiin eksynyttä turistia.