Koomikko Pablo Franciscon keikka myytiin loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu stand-up -koomikko Pablo Francisco saapuu jälleen Suomeen osana kevään Who You Foolin’ Tour! -nimistä euroopankiertuettaan. Hän nousee lavalle yhteensä viidessä eri esityksessä Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa.

Kiertue on saanut Pohjoismaissa erittäin hyvän vastaanoton ja Suomessa esimerkiksi Helsingin keikoista ensimmäinen on nyt loppuunmyyty. Kiertueen järjestäjän mukaan Pablo Francisco on nyt eniten keikkalippuja myynyt koomikko Pohjoismaissa. Francisco nähdään turneellaan Suomen lisäksi myös Norjassa ja Tanskassa.

Suomen loppuunmyyty keikka nähdään Helsingin Kulttuuritalolla 25. maaliskuuta, mutta Helsingin toiselle keikalle seuraavana päivänä on vielä tilaa. Lippuja on jäljellä myös Lahden keikalle 30.3. sekä Tampereen ja Turun keikoille 1. ja 7. huhtikuuta. Keikkajärjestäjä ei ole kertonut aikooko Pablo Francisco lomailla Suomessa viimeisten keikkojen väliset päivät.

Uusimmat