U2 : Get On Your Boots

Singlet · Stara.fi

Irlannin ylpeys U2 on palannut julkaisurintamalle peräti viiden vuoden hiljaiselon jälkeen. Yhtye julkaisee alustavasti 3. maaliskuuta uuden No Line On The Horizon -albuminsa, jonka ensimmäisenä singlenä julkaistaan 16. helmikuuta kappale Get On Your Boots.

Uuden levyn materiaali on Brian Enon ja Daniel Lanoisin tuottamaa ja pääasiassa Bonon sanoittamaa, kuten myös tämä single. Kyseessä ei ole kuitenkaan suurista odotuksista huolimatta takuuvarma hittileka, sillä singlebiisin kokonaisvaikutelma jää muutaman kuuntelun perusteella yllättävän vaisuksi. Lopputulos sijoittuu jonnekin Metallican uuden tuotannon ja Von Herzen Brothersin välimaaston, mikä ei ole hyvä merkki.

Vaakakupissa painaa ehkä juuri se, että yhtye ei kykenekään singlellään tarjoamaan mitään oikeasti uutta, vaan toistaa jo lukuisia kertoja kuultuja teemoja. Varsinainen hittikoukkukin loistaa poissaolollaan, eikä kappaleesta jää mieleen juuri muut kuin räväkät kitarataustat. Toivottavasti levyltä olisi tulossa parempaakin materiaalia, sillä muussa tapauksessa moni tulee pettymään takavuosien hittitehtaaseen.

Pisteet 2/5

Uusimmat