Coldplayn Chris Martin sai porttikiellon studioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-gaalassa viime sunnuntaina pystejä kahmineen brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on paljastanut saaneensa tilapäisen porttikiellon oman yhtyeensä studioon. Häntä ei päästetä mukaan kaikkiin yhtyeen viidennen levyn studiosessioihin.

Chris Martin kertoi Absolute Radion haastattelussa yhtyeen muiden jäsenten edistyvän studiossa paremmin ilman hänen läsnäoloaan, sillä ryhmä sai hyviä neuvoja yhtyeen edellisen Viva La Vida -levyn tuottaneelta Brian Enolta.

– Brian sanoi, että edellinen levy oli ok, mutta se olisi voinut olla paljon parempikin. Hän kertoi haluavansa työskennellä edelleen kanssamme myös seuraavalla levyllämme, mutta vain jos minua ei päästetä studioon, Martin paljasti.

– Hänen mukaansa homma toimii pari ensimmäistä viikkoa paremmin ilman minua, eli ilman laulajaa. Se onkin ollut hyvä idea, koska bändi on ollut vapaa kokeilemaan paljon uusia erikoisia juttuja ilman että minä olisin mukana tyrmäämässä ideoita.

Chris Martin on ollut kuitenkin kiireinen myös ilman oman yhtyeensä studiosessioita, sillä hän työstää parhaillaan musiikkia myös muille artisteille.

Uusimmat