Rihanna: Pahoinpitely ei ollut ensimmäinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelyn ja tappouhkausten kohteeksi joutunut r&b-tähti Rihanna on paljastanut lisää seikkoja julkkisparin suhteesta.

Tuoreimpien tietojen mukaan Chris Brown saattaa selvitä tapauksesta vain syytteellä kotiväkivallasta, mikäli poliisit eivät löydä lisää näyttöä tappouhkauksista ja muista seikoista. E! News -julkaisun mukaan nykyisten todisteiden ja lausuntojen valossa syyte tappouhkauksesta voi olla varsin hataralla pohjalla. Tästä syystä tuomari vaatiikin nyt poliisilta lisätutkimuksia.

Rihanna on kuitenkin antanut poliisille lisää lausuntoja. Julkaisun mukaan Rihanna on paljastanut kuulusteluissa joutuneensa aiemminkin Brownin pahoinpitelemäksi. Hän kertoi eläneensä Chrisin kanssa alati väkivaltaisemmaksi muuttuneessa suhteessa ja saaneensa aiemminkin nyrkistä, TMZ uutisoi.

Verkossa on levitetty myös valokuvaa, jossa Rihanna nähdään ”pahoinpideltynä”. Kyseessä ei ole kuitenkaan aito kuva, vaan kuvankäsittelyllä tekaistu otos.

Uusimmat