Tässä on bikinimaailman uusi supertähti, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehti julkaisi tällä viikolla jokavuotisen uimapukunumeronsa, jonka kannessa nähdään Leonardo DiCaprion tyttöystävä Bar Refaeli. Hän ei kuitenkaan kuulu lehden valovoimaisimpiin tähtiin.

Yksi lehden odotetun erikoisnumeron mielenkiintoisimmista uusista tuttavuuksista on parikymppinen Lucia Dvorska, joka kertoo lehden sivuilla seurustelevansa ”ihan tavallisen” pojan kanssa ja naittavansa Madonnan ja Michael Jacksonin, mikäli se olisi mahdollista. Katso upean kaunottaren kuvat tästä!

20-vuotias Bratislavasta, Slovakiasta, kotoisin oleva Lucia Dvorska on nähty ennen Sports Illustratedia muiden muassa Voguen, Ellen ja Harper’s Bazaarin sivuilla. Toinen lehden uusista supertähdistä on Irina Shayk, jonka Stara tapasi torstaina Las Vegasissa.

Uusimmat