Amy Winehouse tajuttomaksi – pääsi jo sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Amy Winehouse asustelee edelleen Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella, jonne hän suuntasi ennen joulua lyhyelle joululomalle. Luksussaarelle jämähtänyt poptähti sai viime yönä kohtauksen, jonka johdosta hänet kiidätettiin sairaalaan.

Yllättäen tajuttomaksi mennyt 25-vuotias Amy Winehouse kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet tutkittiin. The Sun -lehden mukaan Winehousen kohtausta edelsi raju ryyppyputki. Myös hänen huumeiden korvauslääkkeensä olivat lehden mukaan loppuneet.

Huumeista ainakin omien sanojensa mukaan eroon päässyt poppari nähtiin silminnäkijöiden mukaan viime viikolla polttamassa marijuanasätkää, joten aivan kokonaan hän ei ole ilmeisesti huumeita jättänyt. Parantumattomasta keuhkotaudista kärsivä Amy Winehouse selvisi kuitenkin tällä kertaa säikähdyksellä, sillä hän pääsi pois sairaalasta jo muutaman tunnin tarkkailun jälkeen, TMZ kertoi.

Uusimmat