Nikki Grahame auto-onnettomuudessa – verisenä sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Big Brother -julkkis Nikki Grahame on joutunut erikoiseen auto-onnettomuuteen, josta hän selvisi kuitenkin varsin lievin vammoin. Julkkisneitokainen kiidätettiin paikalta sairaalaan yltä päältä veressä.

Grahamen managerin julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan Nikki oli onnettomuushetkellä istumassa auton takapenkillä ilman turvavyötä. Auton kuljettaja teki yllättävän äkkijarrutuksen, jonka johdosta Nikki Grahame sinkoutui eteenpäin ja löi päänsä kovaa metalliputkeen.

– Siellä oli verta joka puolella. Se oli raju törmäys, manageri kertoi The Sun -lehdelle.

Sairaalassa todettiin, että neitokaiselta oli murtunut muutamia kylkiluita ja niiden lisäksi hänen päähänsä tulleet haavat tarvitsivat muutamia tikkejä. 26-vuotias Nikki Grahame tuli tunnetuksi ollessaan mukana Britannian Big Brother -kilpailun seitsemännellä tuotantokaudella. Sittemmin hän sai myös oman realityohjelmansa nimeltä Princess Nikki.

Uusimmat