Käytetystä kännykästä löytyi supertähtien puhelinnumeroita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen vakuutusmyyjä koki elämänsä yllätyksen sen jälkeen, kun hän oli ostanut verkkohuutokauppa eBaystä käytetyn Blackperry-puhelimen. Laite ei nimittäin ollut tyhjä, vaan sen osoitekirjassa oli supertähtien henkilökohtaisia puhelinnumeroita ja sähköposteja.

Verkkokaupassa noin 20 euroa maksaneessa laitteessa oli muiden muassa Natalie Portmanin, Jude Law’n, Kevin Spaceyn ja monen muun Hollywood-tähden puhelinnumerot. Ensin mies oletti, että kyseessä oli vain pilailu tai markkinointitempaus, mutta asiasta kertoneen The Mirror -lehden mukaan numerot olivat aitoja.

– Kerroin asiasta veljelleni, joka ei voinut uskoa numerojen olevan oikeita. Niinpä kokeilimme soittaa muutamaan numeroon. Menimme sanattomiksi kun saimme Julia Waltersin langan päähän, mies kertoi lehdelle.

Kyseinen kännykkä oli aiemmin kuulunut amerikkalaisen tuotantoyhtiön työntekijälle. Ostaja on nyt lupautunut palauttamaan puhelimen. Taannoin Paris Hiltonin ja Lindsay Lohanin laitteiden kautta on erinäisin tavoin päätynyt julkkisten numeroita internetiin, mistä syystä monet tähdet joutuivat vaihtamaan henkilökohtaisia numerojaan.

Uusimmat