Kielletty hedelmä kiinnostaa suomalaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina ensi-iltansa saanut Dome Karukosken elokuva Kielletty hedelmä keräsi avausviikonlopun aikana 17.978 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaan lukien elokuvalla on kaikkiaan jo 20.726 katsojaa.

Kielletty hedelmä on herkkä kasvutarina vapauden etsimisestä ja rajojen rikkomisesta. Dome Karukosken ohjaama ja Aleksi Bardyn käsikirjoittama elokuva kertoo kahdesta Pohjois-Pohjanmaan maaseudulla kasvaneesta nuoresta tytöstä, jotka aikuisuuden kynnyksellä kokevat elämänsä seikkailun kesäisessä pääkaupungissa.

Elokuvan pääosissa nähdään Marjut Maristo ja Amanda Pilke. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään Joel Mäkinen, Jarkko Niemi, Malla Malmivaara, Olavi Uusivirta, Jani Volanen ja Tapio Liinoja. Kielletyn hedelmän on tuottanut Aleksi Bardy ja Helsinki-filmi Oy. Elokuva sai ensi-iltansa perjantaina 13. helmikuuta 48 kopiolla.