Miley Cyrusilta vaaditaan 4.000.000.000 dollarin korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus on joutunut erikoiseen tilanteeseen, kun häneltä vaaditaan ehkäpä suurinta yhdeltäkään julkkikselta koskaan vaadittua korvaussummaa.

Vaatimuksen takana on äskettäin julkisuuteen tullut valokuva, jossa Miley ystävineen pilailee aasialaisperäisen ystävänsä kustannuksella. Kuvassa useat nuoret – Cyrus mukaanlukien – vetävät sormillaan silmiään yläviistoon näyttäen siten aasialaiselta. Miley on pyytänyt kuvaa julkisesti anteeksi ja totesi sen olleen vain ystäväpiirin harmitonta hauskanpitoa.

Kuva suututti kuitenkin monet aasialaisten etuja ajavat järjestöt ja nyt yksi niistä on esittänyt oikeudelle käsittämättömän neljän miljardin dollarin korvausvaatimuksen, TMZ uutisoi. Miley Cyrus on tämän hetken eniten tienaava teinitähti, mutta hänkään ei tule eläessään näkemään näin suuria rahasummia.

Vaatimuksen takana on Lucie J. Kim, joka edustaa Asian Pacific Islanders -järjestöön kuuluvaa miljoonaa Los Angelesin alueella asuvaa aasialaista. Kanteen mukaan ”Miley tiesi tai hänen olisi pitänyt tietää, että hänen kuvaansa tullaan käsittelemään mediassa”. Huima korvaussumma muodostuu siten, että Kalifornian lain mukaan minimikorvaus kansalaisoikeuksien rikkomisesta on 4.000 dollaria.