Olga Kurylenko kuumissa paljastuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko on ottanut kaiken irti julkisuudestaan ja hänet onkin sittemmin nähty lukuisten lehtien sivuilla rohkeissakin kuvissa.

Nyt Olga Kurylenko poseeraa eräänlaisissa Bond-tunnelmissa, sillä kultaiseen lateksiasuun sonnustautunut tummeverikkö poseeraa kuvissa kultainen ase kädessään. Asu vaikuttaa olevan hänelle liikaa, sillä kaunotar paljastaa myös rintansa. Samassa kuvasarjassa Kurylenko nähdään myös punaiseen ja mustaan asuun pukeutuneena sekä käsiraudoissa. Katso kuvat tästä!

Taannoin Kurylenko nähtiin poseeraamassa myös alastomana merellisissä tunnelmissa. Aiemmin Olga poseerasi myös Loaded-lehdessä selvästi rohkeammissa kuvissa.

Ukrainalaissyntyinen Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Edellisen kerran hän esiintyi valkokankaalla viime syksynä Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitman ja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.

Uusimmat