50 Cent paljasti saaneensa inspiraatiota Britneyn elämästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva 50 Cent on tehnyt mielenkiintoisen paljastuksen uuden albuminsa taustoista. Hän on nimittäin kertonut saaneensa inspiraatiota musiikkiinsa Britney Spearsin henkilökohtaisista ongelmista.

33-vuotias 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, totesi, että hänen ja Britney Spearsin välillä on syvempi yhteys kuin mitä moni voisi uskoa. Lisäksi hiphop-tähden mukaan popparin taannoiset sekoilut saivat muut ihmiset tuntemaan olonsa paremmaksi.

– Hän joutui puimaan henkilökohtaisia ongelmiaan julkisuudessa. Oli mahtava katsoa hänen päämäärätöntä sekoiluaan koska sei saa tavallisen ihmisen tuntemaan olonsa paremmaksi, Fifty kertoi OK! -lehden haastattelussa.

50 Cent ei ole ainoa tunnettu artisti, joka on paljastanut yhteyden Britney Spearsiin. Taannoin myös Britneyn kanssa samalla vieroitusklinikalla hoidettavana ollut Nine Inch Nails -tähti Trent Reznor ylisti poptähden asennetta.

Uusimmat